vidaXL Konferenčný stolík s 3 zásuvkami, masívne recyklované drevo 100x50x35 cm

Vaša cena 164,99 €
Cena bez DPH 137,49 €
DPH 20 %
Dostupnosť Skladom (Doručenie 7-10 prac. dní)

Nakúpte ešte za 999,00 € a získajte dopravu ZADARMO.

Tento konferenčný stolík z masívneho recyklovaného dreva v nádhernom vintage štýle bude nielen dekoratívnym, ale aj praktickým doplnkom vo vašej domácnosti.

Stolík je vyrobený z masívneho recyklovaného dreva, ktoré pochádza z trámov, podláh a nosníkov zo starých stavieb, ktoré boli zbúrané. Môže pozostávať z rôznych druhov dreva ako je napríklad sheesham, borovica, teak, buk, dub, céder, mangovník alebo akácia. To znamená, že si zachováva vlastnosti týchto druhov drevín. Recyklované drevo je už staré, zvetrané a usušené, takže sa nezmršťuje ani neohýba a nevyžaduje si povrchovú úpravu. Vďaka krásnej kresbe dreva je každý kus nábytku jedinečný a trochu odlišný od ostatných kusov. Znaky opotrebovania a viditeľná štruktúra naznačuje bohatú históriu dreva a dodávajú stolíku teplý a autentický vzhľad. Každý krok procesu výroby sa vykonáva s maximálnou starostlivosťou, či už je to leštenie, maľovanie alebo lakovanie. Robustná doska bude ideálna na umiestnenie jedla, nápojov, svietidiel alebo iných dekoratívnych predmetov. Tento konferenčný stolík má tri zásuvky, ktoré Vám poskytnú dodatočný úložný priestor na ukladanie malých predmetov, ako sú kľúče, poznámkové bloky, perá, diaľkové ovládanie a ďalšie drobnosti, ktoré potrebujete mať na dosah ruky. Jeho oceľové nohy zvyšujú robustnosť a ohromujúci priemyselný štýl. Montáž je jednoduchá.

Dôležitá poznámka: Farby a štruktúra sa líšia kus od kusu, čím je každý z našich stolíkov jedinečný; doručenie jednotlivých kusov je náhodné.

  • Materiál: Masívne recyklované drevo + oceľové nohy
  • Rozmery: 100 x 50 x 35 cm (D x Š x V)
  • Leštený, natieraný a lakovaný povrch
  • S 3 zásuvkami
  • 100% ručná výroba
  • Jednoduchá montáž
Katalógové číslo 244941